Bygningsstyrelsen ansætter ny chef for kommende kontor i Skanderborg

02-03-2016

Bygningsstyrelsen, der står for at finde lokaler til de statslige institutioner der flytter ud af hovedstadsområdet, tager nu selv det første store skridt til at etablere sit nye kontor i Skanderborg ved at ansætte en ny chef og de første medarbejdere.

Bygningsstyrelsen etablerer et nyt kontor i Skanderborg med i alt 40 arbejdspladser fra efteråret 2016. Chefen for det nye kontor og de første medarbejdere er netop ansat og starter fra midlertidige lokaler i Aarhus.

Chef for Bygningsstyrelsens nye kontor i Skanderborg bliver Ulla Skjærbæk Johansen. Ulla Skjærbæk Johansen har flere års ledelseserfaring på bygge- og ejendomsområdet. Senest som afdelingsleder for Byggesag & Industrimiljø i Vejle kommune.

Ulla Skærbæk Johansen starter i Bygningsstyrelsen den 1. april og får til opgave at samle medarbejderne og koordinere Skanderborg-kontorets forskellige funktioner med bl.a. projektledelse af større statslige byggerier, vedligeholdelse og renovering af statsejendomme, kunderådgivning og indgåelse af nye lejekontrakter.

Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt er meget tilfreds med, at Bygningsstyrelsen nu ansætter chefen og de første medarbejdere på det kommende Skanderborg-kontor mindre end et halvt år efter regeringens beslutning om udflytning af statslige arbejdspladser.

"Det er meget glædeligt, at endnu en institution i Transport- og Bygningsministeriet nu i praksis påbegynder flytningen af arbejdspladser. Bygningsstyrelsen står for ca. 300 bygge- og renoveringsprojekter om året i hele Danmark. En stor del af dem sker jo uden for København. Derfor er det logisk, at de ledes og koordineres fra et kontor udenfor København. Jeg er samtidig glad for, men ikke overrasket over, at også Bygningsstyrelsen har fået mange, kvalificerede ansøgere til jobbene på det nye kontor i Skanderborg."

Bygningsstyrelsens direktør, Gyrithe Saltorp, glæder sig til, at chefen og de nye medarbejdere til Skanderborg-kontoret starter:

”Jeg er meget glad for, at vi får en meget kompetent chef til at lede vores nye kontor i Skanderborg. Ulla Skærbæk Johansen er en dygtig leder og har mange spændende ideer til at opbygge et velfungerende kontor i Skanderborg. Kontoret får et stærkt miks af både nuværende og erfarne medarbejdere og nye medarbejdere. Så jeg er sikker på, at med Ulla Skærbæk Johansen i spidsen, vil kunderne i det jyske snart kunne mærke, at vi er kommet tættere på og også fremover kan give dem en rigtig god service."

Fakta om Ulla Skærbæk Johansen

Ulla Skjærbæk Johansen er 48 år og uddannet bygningskonstruktør BTH med en master i brand fra DTU. Ulla Skjærbæk Johansen har senest i 2015 afsluttet en diplomuddannelse i ledelse. Hun bor med sin familie i Jelling, hvor hun er aktiv engageret i byens foreningsliv (sport og musikfestival).

Om Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen er Danmarks største offentlige ejendomsvirksomhed og bygherre. Styrelsen har igangværende byggeprojekter for ca. 16 mia. kr., administrerer ca. 1.000 lejemål og mere en 4 mio. m2 etageareal.

Bygningsstyrelsen skaber de rigtige fysiske rammer for ministerier, universiteter, politi og domstole.