Vagt & sikkerhed

Det er vigtigt, at man sikrer, at ingen uvedkommende får/kan få adgang til statens bygninger. Derfor er der også retningslinjer, som skal opfyldes, før en leverandørs medarbejder får lov til at udføre en service for en kunde i SFM bølge 3. 

For at sikre dette, har Bygningsstyrelsen blandt andet udarbejdet en sikkerhedsinstruks, som skal efterleves af ISS medarbejdere, ligesom instruksen skal udleveres i forbindelse med instruering af deres medarbejdere eller underleverandørers medarbejdere. 

Som kunde kan du altid kontakte din lokale Facility Manager (FML) fra Bygningsstyrelsen for yderligere informationer.

Adgangsforhold

Som leverandør af SFM Bølge 3 har ISS også forpligtet sig til, at alle medarbejdere, der skal stå for serviceses ved statens institutioner, skal igennem et sikkerhedstjek.

Der kan dog være opgaver, der udføres på lokaliteter, som kræver et udvidet sikkerhedstjek kaldet en sikkerhedsgodkendelse. Kunden beslutter, hvilket niveau der gælder på den pågældende lokalitet, eller hvilket sikkerhedsniveau der gælder i forhold til opgaven, som skal udføres.

Alle ISS' ansatte og dennes underleverandør skal til enhver tid bære synligt ID-kort. Det skal indeholde:

1. Firmanavn
2. Fulde navn
3. Fødselsdato
4. Medarbejdernummer
5. Sikkerhedsklassifikationsgrad: TTJ/FTR/HEM/YHEM.
6. Firmanavn, såfremt medarbejderen er ansat hos en underleverandør.

Kunden kan afvise en ISS-ansat eller dennes underleverandør såfremt ovenstående krav til legitimation ikke er opfyldt.

Vægterkode

Som en del af ISS' serviceudbud kan kunderne vælge en vagtordning. Hvis en ansat fra Securitas kaldes ud til en institution, vil der efterfølgende blive skrevet en rapport, som sendes til kunden. 

Denne kan indeholde talkoder, og for at gøre det nemt at gennemskue findes der i menuen til venstre en liste over alle vægterkoder.