Bølge 1

Vinduespudsning

Fakta om Bølge 1

FM-leverandør ISS Facility Services
Sat i drift 1. oktober 2019
Volumen årligt 280 millioner kr.
Ministerområder 12
Institutioner 42
Adresser 172
Antal brugere 20.000

 

Nyt i Bølge 1

Brugertilfredsheden holder niveauet

11. november 2021

En spritny måling af brugertilfredsheden hos de 20.000 brugere i Bølge 1 under Statens Facility Management viser en tilfredshed på 3,68 på en skala 1-5. Det er en lille fremgang fra målingen sidste år, som lå på 3,63. Årets resultat ligger på samme niveau, som før Bygningsstyrelsen overtog ansvaret og styringen af facility management-opgaven i 2019 med ISS som leverandør.

Læs hele nyheden her


--------------------------------------------------

Gode takter i brugertilfredsheden med Statens Facility Management

29. oktober 2020
Det er et år siden, Bygningsstyrelsen overtog driften af en stor del af serviceydelserne hos 42 statslige institutioner rundt om i Danmark. En dugfrisk tilfredshedsundersøgelse blandt de 20.000 brugere viser nu, at tilfredsheden ligger på 3,6 ud af 5.

- Vi er glade for resultatet, når vi nu kun har været i gang i et år. Ud over de forventede opstartsvanskeligheder, har der også været en række store omvæltninger pga. corona-pandemien, siger kontorchef i Bygningsstyrelsen Emil Blomqvist Lund.

Før Bygningsstyrelsen overtog leveringen af serviceydelserne i oktober 2019, lå tilfredsheden på 3,7, og Bygningsstyrelsen skal på sigt over det niveau.

Læs hele nyheden om brugertilfredsheden

--------------------------------------------------

Status 10 måneder efter driftsstart på Bølge 1

Den 13. august 2020
Bygningsstyrelsen er klar med en evalueringsrapport, der gør status efter et lille år, hvor Bygningsstyrelsen sammen med serviceleverandøren ISS har stået for at levere serviceydelser til omkring 23.000 statsansatte. Overordnet set viser rapporten, at serviceydelserne leveres på et tilfredsstillende niveau med en acceptabel brugertilfredshed og betydelige økonomiske gevinster.

Læs hele nyheden her

--------------------------------------------------

Driftsstarten er gået

Den 1. oktober 2019
Bygningsstyrelsen og ISS er startet op hos institutionerne i Bølge 1. Bygningsstyrelsen har fra i dag ansvaret for at levere facility management til de 31 institutioner rundt om i hele Danmark.

Læs hele nyheden her

--------------------------------------------------

Bygningsstyrelsen vælger ISS som leverandør til bølge 1

Den 5. april 2019
Bygningsstyrelsen har valgt ISS som leverandør til Bølge 1 af Statens Facility Management. Fra 1. oktober 2019 skal ISS levere de samlede serviceydelser til de 22 statslige institutioner, som er omfattet af den fællesstatslige løsning. Kontrakten løber i syv år med en samlet besparelse på ca. 300 mio. kr.

Læs hele nyheden her