KU, Skovskolen

Nybyggeri Afsluttet Statsbyggeri Vidensbyggeri

Ny undervisningsbygning skal fremtidssikre studiemiljøet på Skovskolen.

Skovskolen KU

Fakta

Bygherre Bygningsstyrelsen
Bruger Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning
Arkitekt Rørbæk og Møller ApS
Rådgiver Alectia A/S
Budget 20 mio. kr.
Areal 820 m2
I brug 2016

 

Skovskolen i Nødebo, der er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, udarbejdede en helhedsplan for en udvidelse af de tidligere studiefaciliteter.

Med den nye undervisningsbygning har skolen fremtidssikret studiemiljøet. Bygningen understøtter læring, hvor vejledning af den enkelte, traditionel klasseundervisning, undervisning af dobbelthold, gruppearbejde og selvstudier kan finde sted. 

Visionen var at skabe en levende undervisningsbygning, hvor studerende og undervisere kan mødes, arbejde og opholde sig året rundt på alle tider af døgnet.

Baggrunden for behovet er vækst i de etablerede uddannelser og aktiviteter med rod i en bæredygtig forvaltning af skov, landskab og natur samt indfasningen af 3 nye uddannelser, herunder især en ny 4-årig uddannelse som Have- og parkingeniør (HOPI).

Skovskolen har en unik beliggenhed i Gribskov, og er kendt for sin arkitektur, hvor bygningerne afspejler den undervisning, de rummer, og det landskab, de ligger i.

Kontakt

Ebbe Leth Michaelsen

Center for Byggeri