Telefonomstilling er stadig en del af Intern Service. Men det kommer an på, hvor meget sagsbehandling der er i det.
Bygningsstyrelsen foretager en vurdering af, om der i telefonomstillingen bliver lavet sagsbehandling og dermed er en del af kundens kerneydelse, eller om er det en visitation af opkald.
Som udgangspunkt har vi ikke tænkt os at gøre det muligt for jer kunder at hjemtage handyman-opgaverne. De kommer til at være som de er nu.
Men der kan ses på, om der er nogen konkrete udfordringer på de forskellige lokaliteter, der gør, at kunden har brug for noget andet eller om det er tæt på en kerneydelse.
Bygningsstyrelsen er nødt til at tage udgangspunkt i kontrakten, og hvad der kan lade sig gøre alt efter, hvad behovet er lokalt.
Der er sket en udvikling siden SFM Bølge 1-kontrakten blev udbudt. Mange lokalkrav er blevet til standardydelser og Bygningsstyrelsen har løbende gjort erfaringer med hvilke behov - f.eks. for lokalkrav - der er.
Derfor tilføjes serviceydelser i det nye kontraktsmateriale, som forhåbentlig imødekommer jeres behov og løser eventuelle udfordringer.
Rammen for handymand bliver den samme, som man kender fra den nuværende kontrakt.
Den kommende kontrakt vil indeholde en tydeliggørelse af nødvendigheden af, at en opgave udføres indenfor aftalt tid, pris og kvalitet.
Det kommer fortsat til at være en del af kontrakten, det kommer ikke til at udgå.
Bygningsstyrelsen har forpligtelser, når det handler om SFM-kontrakten, og for de bygninger, som Bygningsstyrelsen ejer, er der vedligeholdelsesforpligtelser, der skal overholdes.
Der kan opstå snitflade-problematikker imellem de to, der kan give udfordringer, som der løbende kigges på.
Det bliver samme ydelser, som I kender fra i dag, der udføres på den kommende Vagt & Sikkerhed-kontrakt.
Bygningsstyrelsen kan håndtere service af systemer men står ikke for indkøb af dem.
Området vedr. indkøb af AIA/ADK er ikke ressortoverdraget til Bygningsstyrelsen.
Vagt & Sikkerhedsområdet omfatter: vagtrunderinger, patruljer og overvågning.
Post- og pakkehåndtering vil som udgangspunkt stadig være en del af intern service.
Men det er et opmærksomhedspunkt for Bygningsstyrelsen, som vender tilbage, når der er yderligere afklaring på området.
Bygningsstyrelsen har jeres nuværende behov i den eksisterende kontrakt, og disse behov er ved at blive konverteret til det nye udbudsmateriale.
Der er lidt ydelser, der flytter kategori, hvilket nogle steder kan gøre det lidt vanskeligt at lave konverteringen inden for en given ydelse, uden at vi rækker ud til jer for at afstemme jeres behov.
Men det bliver ikke en struktureret og ensartet proces. Som udgangspunkt overføres, hvad I har i dag, til det kommende udbud.
Svar under udarbejdelse...
Vi kigger på udskiftning af Serviceportalen, men det står ikke lige for, dog er heller ikke langt væk.
Vi kigger også Flerbrugerejendomme, og hvordan der skabes mere gennemsigtighed ved disse kunder. Det er et FM-system også til at lette kunderne den rigtig vej ind, uanset om de sidder på en flerbrugerejendom eller ej.
Bygningsstyrelsen er ved at beskrive konceptet om en fast tilknyttet FM'er for flerbrugerejendomme, og det vil potentiel være noget, der kan udbredes til andre flerbrugerejendomme.
Bygningsstyrelsen er opmærksomme på forholdene i den nuværende kontrakt og har i det kommende udbudsmateriale lavet tiltag for at undgå, at der bliver givet for høje priser.
Der er desuden sørget for at få flere ydelser ind som faste ydelser, så priserne bliver konkurrenceudsat.
Det kommende udbud kommer også til at have flere timesatte priser ved tilkøb, så leverandøren skal bruge en fast, udbudt pris.