På kontoret er der adgang til tre typer af arbejdspladser:
- Fokusarbejdspladser til almindeligt individuelt arbejde
- Aktivpladser til videndeling og projektarbejde samt korte nedslag mellem møder.
- Stillearbejdspladser til fordybelse uden forstyrrelser.
Hertil kommer hjemmearbejdspladsen, som fremadrettet betragtes som en zone i det aktivitetsbaserede miljø, som medarbejderne kan tilvælge efter behov og efter aftale med deres chef. Herudover er der et utal af såkaldte supportfaciliteter som kupésofaer, telefonbokse, flexrum og bookbare mødelokaler, som skaber gode rammer for samtaler, uformelle og formelle møder.
Herudover er der en række supportfaciliteter såsom kupésofaer, telefonbokse, flexrum og bookbare mødelokaler, som skaber gode rammer for samtaler, uformelle og formelle møder.
Supportfaciliteterne er der blevet plads til, fordi skrivebordsratioen er 7 skriveborde pr. 10 ansatte. Der er foretaget grundige analyser af anvendelsen af det tidligere kontor, ligesom et arkitektfirma har bistået med råd og vejledning. På baggrund af bl.a. observationer og spørgeskemaer kunne Bygningsstyrelsen konkludere, at ca. 50 pct. af skrivebordene stod tomme i løbet af dagen i styrelsens tidligere kontorer, som var et traditionelt storrumskontor, hvor alle havde faste pladser.
Da alle i styrelsen - både chefer og medarbejdere – har delepladser, kan man frit placere sig i det område og blandt de kolleger fra egen eller andre enheder, der bedst understøtter den konkrete arbejdsopgave og samarbejdsrelation.