Besøg Bygningsstyrelsen på Kulturnatten

08-10-2015

Se vores største byggeprojekt, Niels Bohr Bygningen. Hør to politifolk fortælle om livet bag murene på Københavns Politigård. Lad børnene bygge i skumfiduser og spaghetti og tegne en plakat til at udsmykke et byggepladshegn. Det og meget mere sker hos Bygningsstyrelsen ved Kulturnatten i København.

""
Til Kulturnatten i 2013 blev der tegnet, bygget (og spist?!)

Bygningsstyrelsen deltager i Kulturnatten i København fredag den 9. oktober. I år deltager vi sammen med vores nye ministerium og søsterstyrelser på kajen i Frederiksholms Kanal 27. Kom forbi mellem kl. 17.00-22.00 og få et bredt indblik i Bygningsstyrelsens mange spændende opgaver.

Niels Bohr Bygningen

Vi præsenterer blandt andet vores til dato største byggeri, Niels Bohr Bygningen, som vi bygger til Københavns Universitet. 52.000 m2 med et budget på 1,6 mia. kr.

Vi viser blandt andet, hvorfor bygningen er så teknisk kompleks. Og så kan du se fremgangen i byggeriet i en timelapse fra byggepladsen.

Sammen med os er også Rambøll og Christensen & Co Arkitekter.

Hvad sker der bag murene på Københavns Politigård?

Vi har inviteret Vicepolitidirektør Lasse Weng og Sektionsleder Jan Heuring Klit fra Københavns Politi. De vil fortælle om livet "bag murene" på deres politistation – den historiske Københavns Politigård. Se billeder indefra, og hør mere om den gennemgående renovering og energioptimering, som Bygningsstyrelsen er i gang med.

Og så har Lasse og Jan en spritny politibil med!

Kreative udfoldelser for børn

Alle børn er velkomne til at deltage i Bygningsstyrelsens tegnekonkurrence. Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt udvælger tre vindere, som får sin tegning lavet om til en plakat, der skal udsmykke byggepladshegnet ved netop Transport- og Bygningsministeriet i Frederiksholms Kanal 27. Bidrag kan i øvrigt sendes hele uge 42.

Børnene kan også afprøve, om de skal gå byggevejen, når vi med skumfiduser og spaghetti udfordrer til at bygge en flot bygning.

Så velkommen forbi hos Bygningsstyrelsen på Kulturnatten – vi garanterer oplevelser for alle aldre på kajen hos Transport- og Bygningsministeriet.