Ny ridehal til undervisning og forskning i heste på Københavns Universitets hospital for store husdyr

19-10-2015

Bygningsstyrelsen har netop holdt rejsegilde på en ny ridehal til undervisning og forskning på Københavns Universitets hospital for store husdyr i Taastrup.

""

Ridehallen bliver færdig til foråret og er central for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets vision om, at Universitetshospitalet skal være centrum for forskning og uddannelse i relation til store husdyr på internationalt niveau.

Den nye ridehal – i daglig tale Kustos-Hallen - bliver centrum for Københavns Universitets forskning og undervisning af studerende på det veterinære område indenfor heste. Kustos Fonden har bl.a. ydet en donation på 3 mio. kr. til et 'Haltheds-laboratorium' i tilknytning til ridehallen.

Ved rejsegildet talte projektdirektør i Bygningsstyrelsen, Jan Q. Rasmussen, som i sin tale bl.a. takkede entreprenører og håndværkerne for godt samarbejde og godt bygningsarbejde, som er udført i bedste kvalitet og i forhold til god dansk byggeskik. Jan Q. Rasmussen fremhævede også den professionelle håndtering af et godt arbejdsmiljø på byggepladsen, som Bygningsstyrelsen lægger stor vægt på.

Ved rejsegildet talte også direktør for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Arnold Boon, hospitalschef, Susanne Nautrup Olsen, og Lars Tingleff fra Kustos Fonden.

Mere information

Bygningsstyrelsen: Projektleder, Peer Kvist, tlf. 4170 1196, e-mail:

Københavns Universitet: Hospitalschef, Susanne Nautrup Olsen, tlf. 3533 2832, e-mail: .dk

Akkreditering af fotos: Bent-Ole Andersen, Institut for Produktionsdyr og Heste.

""

Bygningsstyrelsens projektdirektør Jan Q. Rasmussen holdt tale ved rejsegildet