Velkommen til copenhagensciencecity.dk

27-04-2016

Bygningsstyrelsen indgår i partnerskabet 'Copenhagen Science City' med Københavns Universitet, Københavns Kommune og andre om at udvikle en ny vidensbydel omkring blandt andet flere nye universitetsbyggerier. Partnerskabet har netop fået ny hjemmeside.

""
Copenhagen Science City har i dag offentliggjort sin nye hjemmeside

Copenhagen Science Citys nye hjemmeside er lige gået i luften. Gå på opdagelse på siden og bliv klogere på, hvad Copenhagen Science City er, og hvad der tilbydes i området. Se videoer om forskere, der videreudvikler deres ideer i samarbejde med forretningsfolk, læs om de muligheder der er for at skabe samarbejder i Copenhagen Science City, eller hvordan du kan få kontakt til mentorer og sparring.
 
Copenhagen Science City skal bidrage til at skabe vækst og jobs ved at tiltrække talent og investeringer, udvikle innovative løsninger og udklække flere entreprenante studerende og spin-outs.  Det skal ske ved at maksimere udbyttet af milliardinvesteringerne i nye forsknings- og undervisningsfaciliteter og områdets position som en af Europas største koncentrationer af uddannelse, grundforskning og anvendt forskning inden for medicin, sundhedsvidenskab og naturvidenskab, herunder informations - og kommunikationsteknologi.

Om Copenhagen Science City

Copenhagen Science City er placeret centralt i København i området omkring de tre vidensinstitutioner Professionshøjskolen Metropol, Rigshospitalet og Københavns Universitets Nørre Campus, hvor størstedelen af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet findes.

Udviklingen af Copenhagen Science City ledes af et stærkt partnerskab, hvor Københavns Kommune, Region Hovedstaden, Bygningsstyrelsen, Symbion, Copenhagen Bio Science Park og Styrelsen for Videregående Uddannelser indgår i et tæt samarbejde med de tre vidensinstitutioner og erhvervslivsrepræsentanter fra Novo Nordisk og Dreyers Fond.

Bygningsstyrelsens direktør, Gyrithe Saltorp, deltager i Udviklingsrådet for Copenhagen Science City, som mødes flere gange årligt. Bygningsstyrelsen bidrager samtidig til samarbejdet via dialog om muligheder for den fysiske udvikling, flere nye universitetsbyggerier og en række øvrige ejendomme i området.

Kort over Copenhagen Science City området på Nørrebro

Copenhagen Science City er placeret centralt i København nær Professionshøjskolen Metropol, Rigshospitalet og Københavns Universitets Nørre Campus