Byggeprojekter for milliarder

26-05-2016

Bygningsstyrelsens byggepipeline samt en fælles byggepipeline er opdateret og offentliggjort.

Bygningsstyrelsens egen byggepipeline og en fælles byggepipeline på Byggepipeline.dk er netop opdateret og offentliggjort. Bygherreforeningen og Byggefakta har i samarbejde med Bygningsstyrelsen og Realdania etableret Byggepipeline.dk i 2015. Samtidig offentliggør Bygningsstyrelsen selv en byggepipeline med styrelsens forventede udbud af byggeprojekter på over 39 millioner kr.

Byggepipelinen er vejledende og indeholder blandt andet overordnet information om de kommende byggerier og en oversigtlig tidsplan. Aktuelt indeholder pipelinen 18 kommende byggeprojekter med en samlet volume på godt 3 milliarder kr. 

Oversigten over forventede udbud skal gøre det lettere for entreprenører og andre at langtidsplanlægge tilbud på statens byggeprojekter.

Den fælles byggepipeline på Byggepipeline.dk indeholder både offentlige og private byggeprojekter på over 50 mio. kr. de kommende 12 måneder. Aktuelt rummer oversigten 419 projekter med en samlet værdi på 66 mia. kr. Bygherreforeningen har netop sendt en pressemeddelelse ud om Byggepipeline.dk, som kan ses på foreningens hjemmeside www.Bygherreforeningen.dk.