Ny vicedirektør i Bygningsstyrelsen

02-05-2016

Bygningsstyrelsen har ansat Signe Primdal Kæregaard som vicedirektør

Signe Primdal Kæregaard

Bygningsstyrelsen har ansat Signe Primdal Kæregaard som vicedirektør fra den 1. maj 2016. Hun kommer senest fra en stilling som konstitueret projektdirektør i Bygningsstyrelsen og har været leder siden 2008. Signe får som en del af direktionen særligt ansvaret for Bygningsstyrelsens byggeområde, som i øjeblikket omfatter planlagte og igangværende byggeri for 16 milliarder kroner.

Signe Primdal Kæregaard har mangeårig erfaring som bestiller af OPP-projekter og har siden 2012 haft ansvaret for Bygningsstyrelsens OPP-område, statsbyggeri samt genopretning af laboratorier på landets universiteter til en samlet bevilling på tre milliarder kr.

Direktør i Bygningsstyrelsen Gyrithe Saltorp siger:

"Vi får med Signe en vicedirektør, som kan skabe en stærk gennemførelse af vores byggeopgaver, og som har et klart fokus på løsninger. Signe er meget dygtig til at kommunikere klart og tydeligt. Derudover ved vi, at hun på meget kompetent vis kan skabe følgeskab, mening og motivation i organisationen. Hun er en sikker repræsentant for Bygningsstyrelsen og er respekteret af såvel kunder som vores eksterne leverandører".

Nyudnævnte vicedirektør Signe Primdal Kæregaard udtaler:

"Jeg er utroligt glad for at få denne mulighed som vicedirektør, og jeg glæder mig meget til arbejdet, hvor jeg bliver fagligt og personligt udfordret som en del af styrelsens direktion. Bygningsstyrelsen skal blive ved at levere effektivt og konsekvent som en professionel bygherre og i godt samarbejde med vores kunder og byggebranchen."

Signe Primdal Kæregaard er 43 år og uddannet civilingeniør. Hun bor på Frederiksberg sammen med Mads og fire børn.