Performancetesten med i nyt innovationskatalog

11-05-2016

Center for Offentlig Innovation har netop udgivet et nyt katalog med 10 gode eksempler på offentlig innovation, der giver økonomisk gevinst. Bygningsstyrelsens performancetest er med i kataloget.

""

Center for Offentlig Innovation (COI) sætter i en ny udgivelse fokus på offentlig innovation, der bidrager til den økonomiske bundlinje. 10 eksempler fra både kommunale, regionale og statslige arbejdspladser skal inspirere andre til at finde columbusæg, hvor effektivisering kan gennemføres med kvaliteten i behold, og hvor der kan være nye services, produkter og organisationsformer, der giver økonomisk gevinst.

Bygningsstyrelsens performancetest er med i eksempelsamlingen. Performancetesten kan inspirere til, hvordan man sikrer, at nybyggerier og renoveringer leverer de energibesparelser, der er lovet. Bygningsstyrelsen har indført en test af de tekniske installationer, som udover et lavere energiforbrug og en billigere drift af bygningerne også giver bedre byggeprocesser, mindre bøvl for brugerne og et godt indeklima i bygningerne. COI's udgivelse giver desuden gode råd til, hvordan andre offentlige bygherrer kan genbruge performancetesten.

Udgivelsen kan downloades her på COI's hjemmeside. Hvis du vil printe dokumentet, kan du med fordel vælge 'print som hæfte' i dine printerindstillinger.