Byggekonkurrence, politibil og 3D-effekter

06-10-2016

Besøg en verden af byggeri, når Bygningsstyrelsen inviterer indenfor til Kulturnatten den 14. oktober.

""

Bygningsstyrelsen inviterer dig til en verden af byggeri, når Kulturnatten den 14. oktober løber af stablen. Der er planlagt en aften fyldt med aktiviteter for både børn og voksne på kajen foran Transport og Bygningsministeriet kl. 17-22.

Byggekonkurrence for børn og barnlige sjæle

Bygningsstyrelsen har igangværende byggeprojekter for 16 milliarder kroner – til Kulturnatten kan du bygge med. Slå fantasien løs og byg din egen bygning i træklodser. Hvis du vil være med i konkurrencen om en flot præmie, tager vi et polaroid-foto af din bygning og hænger det op på vores konkurrencevæg i teltet.

Sæt dig ind i politibilen

Er du til politi og blå blink, har du mulighed for at prøve en politibil, når Københavns Politi hele aftenen gæster Bygningsstyrelsens telt. Du kan møde vicepolitiinspektør Lasse Weng og politikommissær Jan Klit. Bygningsstyrelsen renoverer i øjeblikket den ikoniske politigård i København, og du kan se billeder fra renoveringen af politigården, som blev opført 1924.

Virtuel tur 75 meter op i luften

Tag med på en visuel videotur i den 75 meter høje Mærsk Bygningen til Københavns Universitet.

Derudover kan du opleve byggeri i 3D, prøve virtual reality-briller og selv bevæge dig rundt med et joystick i en 3D-bygning. Og så kan du se og høre om et spændende marmorarbejde i en film om renoveringen af Overformynderiet fra 1937.

Hele aftenen kan du varme dig på en dejlig varm, gratis kop kaffe fra en kaffevogn. Transport- og bygningsminister Hans Chr. Schmidt kigger forbi mellem kl. 18 og 19.

Du finder Bygningsstyrelsen på Frederiksholms Kanal 27 F, 1220 København K på kajen foran Transport og Bygningsministeriet.