Hoppeborg, byggekonkurrence, politibil og pandekager

12-10-2017

Bygningsstyrelsen inviterer indenfor i pandekagehuset, når Kulturnatten den 13. oktober løber af stablen. Der er planlagt en aften fyldt med aktiviteter for både børn og voksne på kajen foran Transport-, og Bygnings og Boligministeriet, der kl. 17-22.

Politibil ved Kulturnatten
Mød Københavns Politi til Kulturnatten

Hoppeborg og byggekonkurrence for børn

Vi har fundet den helt store gravemaskine frem og fyldt den med luft og små forhindringer. Lad børnene hoppe sig varme og få en lille rutsjetur. Hvis børnene er mere til hjernegymnastik end springgymnastik, så lad dem slippe fantasien løs i vores byggekonkurrence, hvor vi bygger med træklodser. Bygningsstyrelsen har igangværende byggeprojekter for 16 milliarder kroner – byg med og vis os mesterværket. Når bygningen står færdig, tager vi et foto af den, hvis du vil være med i konkurrencen om en fin LEGO-præmie.

Se politigården indefra og fra oven og sæt dig bag rattet i en politibil

Er du til politi og blå blink, har du mulighed for at sidde i en politibil, når Københavns Politi hele aftenen gæster Bygningsstyrelsens telt. Du kan møde drifts- og logistikchef Lasse Weng og politikommissær Jan Heuring Klit. Bygningsstyrelsen renoverer i øjeblikket den ikoniske politigård i København, og du kan se billeder fra politigården og en flot droneoptagelse fra den indre runde gård og oppe over bygningen.

Gratis kaffe og droner for mor og far

Mens børnene er i fuld sving med at bygge eller hoppe, kan mor og far nyde en kop varm kaffe eller kakao. Se samtidig vores droner, mens vores to dronekaptajner fortæller om, hvordan vi bruger droner i vores arbejde.

Vi viser også det flotte Søndre Campus til Københavns Universitet frem på en stor planche og du kan få et overblik over campus med en droneoptagelse.

Pandekagehuset

Sidst men ikke mindst serverer vi i pandekagehuset friskbagte pandekager til alle vores gæster.