Bjarne Sigvard fra Bygningsstyrelsen får særpris

15-03-2018

Chefkonsulent Bjarne Sigvard fra Bygningsstyrelsen fik tildelt en særpris ved HOFORs uddeling af årets energipris "Den Gyldne Termostat" der fandt sted i festsalen på Arbejdsmuseet den 14. marts. 2018.

Bjarne Sigvard smiler med prisen Den Gyldne Termostat i hænderne
Bjarne Sigvard, foto: Carsten Andersen

"Den Gyldne Termostat" blev uddelt for fjerde gang til en person, der har sparet en masse energi og gjort en stor indsats for at udvikle og udbrede intelligent energistyring. Den gik til driftsmedarbejder John Kil Nielsen fra Københavns Professionshøjskole for en besparelse på varmeregningen mellem 5-8 %, men også sit store arrangement i at få resten af Professionsskolen til at interesse sig i energirigtig adfærd.

Juryen har i år ønsket at uddele en særpris til en af de ildsjæle, som i kulissen trækker i trådene og er med til at få tingene til at ske. Bjarne Sigvard fra Bygningsstyrelsen fik særprisen for målrettet at arbejde på at reducere energiforbruget i ministerier og styrelser i København og sikre at de gevinster, der er lovet også realiseres. En person som ikke har dagligt driftsansvar, men som med sin fokuserede opfølgning sørger for, at opgaven med at optimere bliver fulgt til dørs, lød det i dommerkomitéens begrundelse.