Tre stærke leverandører konkurrerer om Statens Facility Management Bølge 2

15-01-2021

Det bliver de tre erfarne serviceleverandører Coor Service Management, ISS Facility Services og Forenede Service, der skal byde på bølge 2 af Statens Facility Management.

Buffet med mad

Bygningsstyrelsen har prækvalificeret de tre serviceleverandører Coor Service Management A/S, ISS Facility Services A/S og Forenede Service A/S til at byde på bølge 2 af Statens Facility Management.

Kontrakten har en samlet værdi på over 2 milliarder kroner, og udbuddet omfatter de syv serviceydelser kantine, rengøring, intern service, indvendig vedligehold, udendørsarealer, vagt og sikkerhed samt affaldshåndtering.

- Vi er meget glade for, at der fortsat er god interesse for at byde på vores udbud af statens serviceydelser. Særligt i dette udbud, hvor den grønne omstilling har spillet en stor rolle. Gennem vores to markedsdialoger har vi fået bekræftet, at markedet er klar til den grønne omstilling, og vi står med tre kompetente og erfarne integreret facility management-leverandører, der nu skal konkurrere om opgaven, siger kontorchef Emil Blomqvist Lund, som er ansvarlig for udbuddet.

Bølge 2 omfatter 55 statslige institutioner, blandt andre ministeriernes departementer på Slotsholmen i København. Serviceydelserne skal fra maj 2022 leveres samlet af én af de prækvalificerede leverandører.

Der er frist for første tilbud den 23. april. Bygningsstyrelsen forventer at kunne udpege en vinder af udbuddet til november.