Bliv klogere på statens bygninger i krisetider

10-02-2023

Bygningsstyrelsen inviterer til Inspirationsseminar 2023 på Arkitektskolen i Aarhus. Hør om, hvad staten gør for at omstille bygningerne til krisetider.

Kvinde med varmt tøj

Krig i Europa har sammen med forsynings- og klimakrise sat sit aftryk på det danske samfund og på de statslige bygninger og arbejdspladser.

Nu har du mulighed for at høre mere om, hvad staten gør for at omstille bygningerne til krisetider – og få inspiration til, hvad din egen organisation selv kan gøre for at bidrage til en energirigtig og klimavenlig arbejdsplads.

Lyder det som noget for dig? Så skal du deltage i Bygningsstyrelsens inspirationsseminar den 27. marts 2023 kl. 11.30 på Arkitektskolen i Aarhus.

Mød blandt andre centerchef for National Sikkerhed Morten Ørbech fra PET,projektdirektør Jard Bringedal fra Statsbygg i Norge samt Bygningsstyrelsens direktør Rasmus Brandt Lassen, der vil fortælle om, hvordan vi skaber sikre og tidssvarende bygninger og arbejdspladser. Derudover vil direktør Rasmus Martens Jakobsen fra Transition fortælle om, hvordan vi kan agere som bygningsbrugere.

Hvis du synes, det lyder interessent, så tilmeld dig via boksen i højre side inden den 14. marts 2023.