To erfarne leverandører prækvalificeret til at byde på Statens Facility Management Bølge 3

26-01-2023

Serviceleverandørerne Coor og ISS er prækvalificeret til at byde på den tredje og sidste udrulningsbølge af Statens Facility Management.

Mad i kantine

Bygningsstyrelsen har prækvalificeret servicevirksomhederne Coor Service Management og ISS Facility Services til at byde på Statens Facility Management Bølge 3. Bølgen er den sidste af de i alt tre udrulningsbølger, som udgør Statens Facility Management.

Prækvalificeringen betyder, at det enten bliver Coor eller ISS, der fra maj 2024 skal levere en række serviceydelser som rengøring, kantine og intern service til de ca. 60 statslige institutioner i Bølge 3. Kontrakten har en årlig værdi på omkring 300 millioner kroner og strækker sig over 7 år.

Dokumenteret erfaring med bæredygtige løsninger

I tildelingen af prækvalifikationen er der lagt særlig vægt på, at leverandørerne har kunnet dokumentere erfaring med betjening af kunder på forskellige lokaliteter og et alsidigt kundesegment, erfaring med overtagelse og integrering af nye medarbejdere samt dokumenteret erfaring med at løse serviceopgaver med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.

Bygningsstyrelsen forventer at kunne tildele kontakten i november i år.