Vindere af rammeaftale på totalrådgivning er fundet

22-06-2023

Bygningsstyrelsen har indgået rammeaftaler på totalrådgivning med Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Rørbæk og Møller Arkitekter A/S og Nordic Office of Architecture.

Kraner

Bygningsstyrelsen har indgået rammeaftale om totalrådgivning med rådgivningsvirksomhederne Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Rørbæk og Møller Arkitekter A/S og Nordic Office of Architecture. Rammeaftalerne gælder hele Bygningsstyrelsens opgaveportefølje som nybyggeri og ind- og udvendigt vedligehold på både universitets- og kontorejendomme.
 
Der er tale om tre delaftaler med hvert sit geografiske område:

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland, Fyn og øerne
  • Jylland

De tre rammeaftaler blev første gang lanceret som en del Bygningsstyrelsens overordnede udbudsstrategi i 2019, som sætter rammerne for Bygningsstyrelsens bygherrefunktion. Det indebærer blandt andet færre kontrakter og gentagne samarbejder, hvor erfaringer, processer og paradigmer anvendes fra projekt til projekt.

- Vi har haft rigtig god erfaring med rammeaftalerne de sidste fire år. Både vi og totalrådgiverne lærer fra projekt til projekt, og den viden bygger vi videre på i de næste projekter med de nye totalrådgivere. Samlet bidrager det til, at vi leverer vores projekter til aftalt tid, kvalitet og pris, siger kontorchef Anette Gothard Mikkelsen.

Rammeaftalerne træder i kraft den 1. september 2023 og løber over to år med mulighed for forlængelse op til to år.