Bygningsstyrelsen har tildelt på rammeaftale om miljørådgivning til nedrivning

30-05-2023

Bygningsstyrelsen har tildelt til de tre miljørådgivningsfirmaer, der bl.a. skal foretage de lovpligtige miljøkortlægninger i forbindelse med nedrivningen af minkerhvervets produktionsanlæg.

Mand med sikkerehedshjelm

Minkfarme er spredt over det meste af Danmark, og derfor er rammeaftalen om miljørådgivning opdelt i tre delaftaler med én miljørådgiver på hver rammeaftale og med direkte tildeling.

Rammeaftaleholderne bliver: 

Delaftale 1

Region Nordjylland

Delaftale 2

Region Midtjylland

Delaftale 3

Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden

Rambøll

Dansk Miljørådgivning

NIRAS

Ved afleveringsfristen var der modtaget konditionsmæssige tilbud fra de 7 prækvalificerede virksomheder.

Kontorchef i Bygningsstyrelsen, Anette Knudsen Jensen siger:

"Vi har modtaget syv tilbud af høj kvalitet og er blevet mødt af en stor interesse og indlevelse for den helt særlige opgave, som nedrivningen af minkerhvervets produktionsanlæg repræsenterer. De tre vindende miljørådgivere har udmærket sig ved at have tilbudt stærke organisationer med højt kvalificerede medarbejdere. De har udvist stor forståelse for opgavens kompleksitet og helt særlige vilkår.

De tre virksomheder har i deres tilbud udvist stor faglig ekspertise og forståelse for den omfattende opgave, der venter dem. Derfor har vi vurderet, at de vil udgøre et stærkt supplement til vores egen organisation, og vi ser meget frem til samarbejdet."