De næste 13 minkfarme er klar til nedrivning

31-01-2024

Bygningsstyrelsen har tildelt de næste 13 nedrivningsentrepriser til Kingo Karlsen A/S, Titan Nedbrydning A/S og Søndergaard A/S.

Bygningsstyrelsen har den 31. januar tildelt nedrivningsentrepriser på de næste 13 farme, hvor der er gennemført de lovpligtige miljøkortlægninger og indhentet nedrivningstilladelser.

Kun jyske farme

De 13 nedrivningsentrepriser er fordelt på fire miniudbud. Miniudbuddene fordeler sig med to i Region Nord, ét miniudbud i Region Midtjylland og ét miniudbud i Region Syddanmark.

Kingo Karlsen har vundet to af miniudbuddene. Titan Nedbrydning og Søndergaard har hver vundet ét miniudbud.

Tilbuddene er vurderet ud fra tildelingskriteriet bedste forhold mellem pris og kvalitet, hvor pris er vægtet med 45%, og tid er vægtet med 55%. Alle seks nedrivningsentreprenører på Rammeaftale Vest har budt på alle udbudte miniudbud.

Efter en kort mobiliseringsperiode vil alle tre nedrivningsentreprenører igangsætte de første nedrivninger på samtlige miniudbud i februar. Farmene forventes at blive afsluttet løbende henover april og maj.

Bygningsstyrelsen forventer at tildele de næste 17 nedrivningsentrepriser, fordelt på fem miniudbud, i løbet af april 2024.

Se Bygningsstyrelsens leverandører her