Tre totalentreprenører er prækvalificeret til at byde på Strategisk Rammeaftale 2025

20-06-2024

Bygningsstyrelsen offentliggør de tre totalentreprenører, der er prækvalificeret til at afgive tilbud på en fireårig rammeaftale, der skal bidrage til at opnå effektiv eksekvering, budgetsikkerhed og god kvalitet i styrelsens byggeprojekter.

Bygningsstyrelsen har på baggrund af de modtagne ansøgninger besluttet at prækvalificere Hoffmann A/S, NCC Danmark A/S og Nordstern ApS til udbuddet om Strategisk Rammeaftale 2025.

- Vi har oplevet en god markedsinteresse for den strategiske rammeaftale og vi har modtaget 6 kvalificerede ansøgninger. Dem har vi nu gennemgået og på baggrund af en grundig vurdering, har vi udvalgt de tre totalentreprenører, vi vurderer er bedst egnede til den videre proces, siger Signe Primdal Lyndrup, vicedirektør i Bygningsstyrelsen.

De tre udvalgte ansøgere skal nu afgive et indledende tilbud, hvorefter der er forhandling inden de tre tilbudsgivere skal afgive det endelige og sidste tilbud.

Rammeaftalen forventes at træde i kraft den 1. januar 2025.

Om strategisk rammeaftale

Rammeaftalen for totalentrepriser omfatter planlægning, projektudvikling, projektering og udførsel af byggeprojekter. Alle Bygningsstyrelsens byggeopgaver over 3 mio. kr. herunder nybyggeri, modernisering og vedligehold kan eksekveres inden for rammeaftalen.

Aftalen er landsdækkende med én totalentreprenør som aftalepart med formålet at opnå et længerevarende, tillidsbaseret og gensidigt forpligtende samarbejde om byggeprojekterne.