For kunder - Bølge 2

Køkkenchef i industrikøkken med en kasse grøntsager på bordet foran sig

Din institution er sammen med 55 andre institutioner med i bølge 2 af Statens Facility Management.

En stor del af statens facility managementopgaver (FM) samles hos Bygningsstyrelsen. Opgaverne bliver håndteret med fokus på kvalitet, effektivitet og brugertilfredshed.

Løsningen sættes i drift tre bølger. Bølge 1 blev sat i drift den 1. oktober 2019 med ISS som serviceleverandør, og nu går bølge 2 i drift den 1. maj 2022, hvor din institution er i blandt. Bølge 3 forventes udbudt i 2023.

Nyt fra Statens Facility Management

Priserne i kantinen stiger en smule fra årsskiftet

21.12.22

Som følge af inflationen i Europa og de stigende fødevarepriser stiger priserne en smule i din kantine fra næste år. Dette er en kontraktmæssig regulering, som træder i kraft fra den 1. januar 2023.

Du kan se de nye priser her (pdf)

--------------------------------------------------

Sommerferielukket i flere kantiner

05.07.2022

Sommerferien betyder, at en række kantiner på bølge 2 holder lukket i en eller flere uger.

Hent listen, og se om og hvornår din kantine holder lukket


--------------------------------------------------

Praktisk information ifm. Tour de France

28.6.2022

Tour de France afholdes i København den 1. juli. Det betyder, at Coor tager ekstra forholdsregler for at sikre en stabil drift.

Læs mere om initiativerne her


--------------------------------------------------

Bølge 2 af Statens Facility Management er gået i drift

02.5.2022

Søndag den 1. maj nåede Statens Facility Management bølge 2 en vigtig milepæl; driftsstart. Nu modtager 55 statslige institutioner i københavnsområdet, herunder departementer, integreret facility management fra Bygningsstyrelsen med Coor som serviceleverandør på de syv serviceydelser kantine, rengøring, intern service, indvendig vedligehold, udendørsarealer, vagt og sikkerhed samt affaldshåndtering.

Læs mere i nyheden


--------------------------------------------------

Driftsstarten nærmer sig

21.4.2022
Bygningsstyrelsen og Coor er godt i gang med de sidste forberedelser. Selve opstarten af Statens Facility Management bølge 2 sker søndag d. 1. maj. Da det er en søndag, vil de fleste af jer opleve opstarten fra mandag d. 2. maj, men allerede fra fredag d. 29. april kl. 12 efter overlevering fra jeres nuværende serviceleverandør og hen over weekenden vil I opleve, at vi knokler med forberedelserne, så vi kan være klar til en god start fra søndag morgen.